Foto’s nabestellen Mirakel

 

Tekst

De foto’s zijn nog na te bestellen tot 30 september.


Leuk dat je komt kijken op deze pagina. Het nabestellen van de foto’s is heel eenvoudig en kan als volgt:


Stap 1: Noteer de nummers van de foto’s die u wilt nabestellen. (het liefste elk nummer op een aparte regel)


Stap 2: Stuur een mailtje naar foto@folles.nl met als onderwerp “Bestelling [uw naam]”. In het mailtje noteert u de nummers van de foto’s. Als u digitale versies wilt, ontvang ik graag het emailadres waar deze naartoe gestuurd mogen worden.


Stap 3: U krijgt van mij een mailtje retour met de bevestiging van uw bestelling en het verzoek om het betreffende bedrag over te maken. Ik laat u ook weten wanneer ik de foto’s verwacht te ontvangen.


Stap 4: Elke foto zal ik voor doorsturen nog nalopen voor de beste uitsnede en kleur. Digitale foto’s verstuur ik na ontvangst van de betaling.


Kiik hier voor de foto’s van de voorstellingen van 2018!


Mocht het niet lukken om de foto’s goed te bekijken, kunt u proberen een andere browser te gebruiken.


Disclaimer:

Foto’s die tussen de voorstellingen worden gemaakt zijn vooral bedoeld voor het plezier. Sommige leerlingen vinden het erg leuk om vaak op fe foto te gaan en sommige leerlingen gaan helemaal niet. Tussen de voorstellingen is het vaak hectisch en zit een aantal leerlingen weer in de make-up of haar. Ik probeer er wel op te letten dat iedereen die op de foto wil, ook op de foto komt en vraag altijd of groepjes compleet zijn (voor zover dat kan).

Kosten:

1 digitale foto kost: 1,50 Euro


Per bestelling wordt 1,50 Euro aan verwerkings- en/of verzendkosten berekend.


Als u 10 of meer foto’s bestelt, betaalt u geen verwerkings/verzendkosten.


Als u graag een print wilt van de foto’s, kunt u dat aangeven in de mail. Dan laat ik u aansluitend weten wat de kosten daarvan zijn.


De digitale foto’s zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het vriendelijke verzoek is om deze niet te delen via social media of met andere mensen die op de foto zijn afgebeeld.